Våra tjänster

CLV Byggentreprenad AB är specialister på badrumsrenovering. Vi utför även andra jobb som köksrenovering, golvarbeten, fönsterbyten, finsnickeri, till- och ombyggnationer, altan- och terrassbyggen med mera. Vi är flexibla och kan hjälpa till med det mesta, ingenting är omöjligt.


Under referensarbeten finns flera av våra tidigare jobb att ta del av.

Badrum CLV Byggentreprenad

Badrum

CLV Byggentreprenad är specialiserade inom just badrum. Vi genomför bland annat nybyggnationer, ombyggnationer och renoveringar. Allt från början till slut. I och med vårat samarbete med certifierade elektriker och rörmokare kan vi erbjuda en totalentreprenad.


Kök

Vi har lång erfarenhet av köksrenoveringar. Vi arbetar med allt; nybyggnationer, ombyggnationer och renovering. I och med vårt samarbete med certifierade elektriker och rörmokare kan vi erbjuda en totalentreprenad.


Byggprojekt utomhus

CLV Byggentreprenad kan hjälpa dig med dina exteriöra byggen. Vi kan göra det mesta, allt från att bygga altaner, utemöbler till utehusbyggen.


Finsnickeri

Vi utför stora och små finsnickerier. Allt från elementskydd, till platsbyggda bokhyllor/hyllor, hatthyllor, sänggavlar och bord. Vi lyssnar in kundens önskemål, det mesta går att göra.


Få en kostnadsfri offert och konsultation